Billige penge trods RKI

Vi har gjort forabejdet for dig som er registreret i RKI og stadig har brug for et lån. I grafen til højre kan du se hvilke låneuddybddere som tillader lån til trods for du står i RKI.

Du står i RKI. Du har brug for et lån. Det skal være billigt.

Vi har gjort forarbejdet for dig og gennemgået udbyderne i markedet og fundet både dem der giver lån trods RKI, samt evalueret hvor meget det koster for dig.

ANSØG ONLINE HOS PANTSAT HER

 

Hvordan bliver RKI lån sammenlignet?

Sammenligningen sker baseret på ÅOP, hvilket er årlige omkostninger i %. Praktisk talt betyder det omkostningerne set i forhold til dit lånte beløb. Hvis du f.eks. har et lån på 10.000 kr., så vil en ÅOP på 50% betyde 5.000 kr. i omkostninger – omkostningerne over 1 år er altså 50% i forhold til dit lånte beløb. For det samme lån på 10.000 kr.,’ ville en ÅOP på 200% altså betyde omkostninger for 20.000 kr., og en på 700% betyde 70.000 kr.

Mange lån løber dog ikke over 1 år, men med ÅOP regnes omkostningerne om til 1 år for at skabe et sammenligningsgrundlag – således at det er muligt objektivt at sammenligne et lån med en løbetid på 3 måneder med et på 8 måneder, og herudover medtages gebyrer med i beregningen. Hvis du f.eks. har et lån på 10.000 kr. i en måned, og omkostningerne til det er 1.000 kr., så udgør omkostningerne 10% af dit lånte beløb. Hvis du derfor skulle have dette lån over 12 måneder, ville det være 1.000 kr. hver måned i 12 måneder, altså 12.000 kr., hvilket i forhold til lånet ville være 120%.

Hvorfor kan jeg få de billigste lån trods RKI?

Som du nok har lagt mærke til, er det de billigste lån som du kan få, til trods for at du står i RKI eller Debitor Registret. Det kan virke underligt – du ville måske forvente at nu hvor du var registret i RKI, eller i Debitor Registret ville det være dyrere.

Der er 2 grunde til at dine muligheder er de billigste:

  • Online udbydere af Kviklån og hurtig kassekredit er generelt rigtig dyre i forvejen. Som oversigten viser, tager de ÅOP renter langt over 100%, og nogle udbydere mange hundrede procent.
  • De 2 udbydere som du kan bruge, PANTSAT.DK og Aurora Lån tager sikkerhed i dit lån. De bruger hver især lidt forskellige metoder til at få sikkerhed. PANTSAT.DK  tager sikkerhed i en værdigenstand, mens Aurora Lån får sikkerhed gennem din kautionist. Når sikkerheden for lånet er højere, betyder det at de kan tilbyde dig en mere attraktiv og billigere løsning.